Zoeken naar volle nacht

Uw zoekactie voor volle nacht leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bill 59 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Stijlvolle ervaren man!
Ben jij het mooie, verzorgde vrouw die graag geniet hoe een heel verzorgde, respectvolle, super hygiënische man (1,80/85. Geen lichaamsbeharing, grijzend, blauwe ogen) jou verwent met mond (zalig zoenen en beffen) handen om te masseren, vingers die de juiste plaatsjes bewerkt en een gewoon speelgoed dat ook het genot aanbrengt? Dan neem je nu contact… komende weekends regio De Haan. Anders in het Gentse.. Kijken we samen uit naar een mooie geile belevenis?  
Troy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, gezelligheid, sauna, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, festival, schaatsen, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle man uit de betere kringen, keurig gekleed, goed opgeleid, goed geconserveerd, authentiek, sportief, niet opdringerig, geen gierigaard, niet roker. Ben je een stabiele, innemende, sociale vrouw, slank/normaal gebouwd 50/60j die ook nog wat wil genieten v h leven met een enthousiaste, levenservaren man waar alles kan en niets moet, reageer dan eens. Er wacht ons een boeiende tijd samen.  

IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Lieve man 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Waar zijn ze ,bestaan ze wel ? Of alles fake hier ? mag over heel belgie
Hoi , ik ben een zeer lieve vrouwvriendelijke man en zoek een volle tot zeer volle vrouw ,ouderdom is van geen belang,mag heel oud zijn ook , zolang je nog maar wil genieten, want dit staat bij mij centraal een vrouw doen genieten , zijn er alleenstaande of weduwen of vrouw van koppel die durven en een leuk voorstel hebben , laat maar snel horen , mag over heel belgie ben benieuwd  
Fuckbud 38 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Fwb uit de ruime omgeving
Hey! Toffe en stijlvolle dertiger hier. Zou graag een toffe dame vinden uit de ruime omgeving om nu en dan even samen stoom af te laten. Een leuke babbel, eens goed lachen maar evenzeer volledig los gaan tussen de laken: graag! Je kan rekenen op mijn discretie en privacy, ik ben zelf verzorgd en sportief, graag ook een match op dat vlak. Verder zijn leeftijd of speciale wensen niet belangrijk, die van jou hoor ik graag per mail bij interesse!  
Respectvol 59 jaar Limburg - Borgloon
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Nog maar eens een poging doen.Ik zou dus graag in conact komen met een lieve aantrekkelijke niet rokende dame,die net als ik ook nog een gewone ouderwetse date zoekt.En als het klikken zou verder bouwen naar een vriendschap en intimiteit. Dus is en een warme dame die net als ik ook al een hele tijd alleen is en ook veel liefde affectie,genegenheid en intimiteit mist in haar leven?Graag ook iemand jongerogend en niet rokers of echte drinker.Want dat doe ik ook niet! Ik ben een deftige verzorgde man,niet kalend,gbbs,mannelijk behaard,en intiem ook altijd netjes verzorgd.Ik ben al zeker geen vrouwenloper,macho of wat dan ook.Maar een zachte respectvolle warme man. Mis een leuke dame die opens zou staan om eens iets leuks samen te kunnen doen.Dus niet zoals zovelen enkel maar voor de seks en te kunnen scoren. Uiteraard heb ik ook gevoelens en mis ik de affectie ook wel.Maar dat is iets wat moet kunnen groeien als er wederzijdse instemming,aantrekkingskracht en de chemie er kan zijn.xx  
Thomas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Welke gebonden dame zoekt gelijkdenkende knappe man?
Hey, ik ben een knappe, sportieve, universitair geschoolde man van 35 jaar en ben op zoek naar een toffe vrouw om passionele momenten te beleven. Ik heb een volle bruine haardos, blauwe ogen, mooi verzorgd gebit, 1,80m en 78 kg. Leeftijd is niet van belang voor mij, oudere dames zijn absoluut welkom! Ik vind zowel slanke als volslanke dames aantrekkelijk. Hygiëne, discretie, wederzijds respect en aandacht hebben voor elkaars wensen zijn wel belangrijk voor mij :-). Ben niet op zoek naar extremiteiten. Kan je overdag en omgeving Leuven en omstreken, laat gerust iets weten en ik stuur je een gezichtsfoto! Tot snel Thomas  

Welke gebonden dame zoekt gelijkdenkende knappe man?
Bart 56 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Ervaren masseur geeft erotische massages aan dames.
Ik ben een geweldige masseur met heel veel ervaring en met succesvolle praktijk. Ontspanningsmassage en vooral sportmassage. Maar wat ik echt heel graag zou doen (maar in mijn praktijk om évidente redenen niet kan doen) is dames op mijn massagetafel masserend tot een kookpunt brengen. Ik zou het op prijs stellen als daar vriendschap, een FWB kan uit ontstaan, maar dat is geen must. Warme groetjes.  
gentleman 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
genieten
Beste dames Ik geniet graag van het leven, met goed gezelschap van een leuke meid zou het veel aangenamer zijn. Een mooi totaalplaatje.. niet enkel seks maar sfeervolle momenten samen.. genieten.. gezelligheid.. aperitiefje.. goede babbels.. respect.. een uitstapje of gezellig avondje thuis met zn twee.. Geen meiden die op geld uit zijn. Ik zoek een meid die plezier wil beleven en mooie momenten wil beleven. Elkaar blij maken door elkaars gezelschap en warmte. Graag eerst is praten via snapchat, skype of whatsapp en bij goede klik afspreken. met al mijn sympathie en hopelijk tot snel!  
Cristian 55 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
Grote stijlvolle man ontvangt leuke dame of dame van koppel vanavond
Welke dame of dame van koppel heeft zin in een gezellige kennismaking in ongedwongen sfeer met grote slanke stijlvolle man? Bij de juiste klik liefst op regelmatige basis. Eerlijke advertentie!  
Bent 59 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Ben jij een Geile MILF Mama?
Ben jij een geile mama die nood heeft aan een lekkere sexdate met ervaren en respectvolle man? Ik geef je een intieme massage, lekker lange befbeurt en indien gewenst nog veel meer.... Ik kan verplaatsen en ben super discreet. Als je interesse hebt, schrijf me dan snel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10